Advertisement

Σανκαρε Παο Ολυμπιακόσ - Pana8hnaikos Olympiakos 2 1 Prasino Atsali Toy Ekopse To Ahtthto Deite Ta Gkol Vids Pics Newsbomb Eidhseis News : Με ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό θα ολοκληρώσει την κακή φετινή σεζόν ο παναθηναϊκός, ψάχνοντας τη νίκη γοήτρου την κυριακή (16/5, 19.30) στη λεωφόρο.

Σανκαρε Παο Ολυμπιακόσ - Pana8hnaikos Olympiakos 2 1 Prasino Atsali Toy Ekopse To Ahtthto Deite Ta Gkol Vids Pics Newsbomb Eidhseis News : Με ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό θα ολοκληρώσει την κακή φετινή σεζόν ο παναθηναϊκός, ψάχνοντας τη νίκη γοήτρου την κυριακή (16/5, 19.30) στη λεωφόρο.. Ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από την γαλλική αγορά προστέθηκε στη λίστα του. Ο ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του σενεγαλέζου χαφ δεν είναι γιουνούς σανκαρέ: Ο ολυμπιακός στο φινάλε του πρωταθλήματος διέσυρε τον παναθηναϊκό μέσα… Τρίποντο και 'αγκαλιά' με το 30ο! Δειτε τα τελευταια λεπτα του αγωνα.

Ο ολυμπιακός στο φινάλε του πρωταθλήματος διέσυρε τον παναθηναϊκό μέσα… Γιακούμποβιτς, σανκαρέ, σέλεζι, μαρτίν, μόνχε, τομάς, μπρέσκα (90′ ψυχογιός), αλβάρεζ, ζαραδούκας, σολάκης (75′. Με ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό θα ολοκληρώσει την κακή φετινή σεζόν ο παναθηναϊκός, ψάχνοντας τη νίκη γοήτρου την κυριακή (16/5, 19.30) στη λεωφόρο. Τρίποντο και 'αγκαλιά' με το 30ο! Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 4 μαρτίου 2016.

Pana8hnaikos Olympiakos 2 1 Toy Espase To Ahtthto Me Sankare Podosfairo Sport 24
Pana8hnaikos Olympiakos 2 1 Toy Espase To Ahtthto Me Sankare Podosfairo Sport 24 from imageservicethumbs.glomex.com
Αυτός ο παίκτης του παο είναι στον. Γιακούμποβιτς, σανκαρέ, σέλεζι, μαρτίν, μόνχε, τομάς, μπρέσκα (90′ ψυχογιός), αλβάρεζ, ζαραδούκας, σολάκης (75′. Η φάση που έκρινε ένα πρωτάθλημα. Παναθηναϊκοσ ολυμπιακοσ 0 1 highlights 17 3 2019 ερτ. Δειτε τα τελευταια λεπτα του αγωνα. Δείτε το δεύτερο γκολ του παναθηναϊκού με τον σανκαρέ: Τρίποντο και 'αγκαλιά' με το 30ο! Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 4 μαρτίου 2016.

Τρίποντο και 'αγκαλιά' με το 30ο!

Δειτε τα τελευταια λεπτα του αγωνα. Ο ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του σενεγαλέζου χαφ δεν είναι γιουνούς σανκαρέ: Στον «αέρα» ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ παο και ολυμπιακού. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 4 μαρτίου 2016. Ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από την γαλλική αγορά προστέθηκε στη λίστα του. Γκαρσία στο 26', σισέ στο 57' και κατσουράνης στο 84΄, τα γκολ για το τριφύλλι. Πάνοπλο το «τριφύλλι» στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό! Γιακούμποβιτς, σανκαρέ, σέλεζι, μαρτίν, μόνχε, τομάς, μπρέσκα (90′ ψυχογιός), αλβάρεζ, ζαραδούκας, σολάκης (75′. Τρίποντο και 'αγκαλιά' με το 30ο! Σαμαράς ασαέλ μπεν σαμπάτ νίκος σαμπανίδης παναγιώτης σαμπανίδης πάπα σανκαρέ φελίπε σαντάνα αλέξανδρος σαντικάι αλέξανδρος σαντικάι σταμάτης σαπαλίδης σταμάτης. Ανακτήθηκε στις 12 απριλίου 2020. Αυτός ο παίκτης του παο είναι στον. Θα περιμένει τα γήπεδα παο, αεκ και παοκ για να έχουν και άλλες επιλογές στην επο εκτός του οακα για τελικό κυπέλλου.

Τρίποντο και 'αγκαλιά' με το 30ο! Αυτός ο παίκτης του παο είναι στον. Πάνοπλο το «τριφύλλι» στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό! Με ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό θα ολοκληρώσει την κακή φετινή σεζόν ο παναθηναϊκός, ψάχνοντας τη νίκη γοήτρου την κυριακή (16/5, 19.30) στη λεωφόρο. Ο ολυμπιακός στο φινάλε του πρωταθλήματος διέσυρε τον παναθηναϊκό μέσα…

Gioynoys Sankare Nea Senaria Gia Olympiako Pagenews Gr
Gioynoys Sankare Nea Senaria Gia Olympiako Pagenews Gr from cdn.pagenews.gr
Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 4 μαρτίου 2016. Δείτε το δεύτερο γκολ του παναθηναϊκού με τον σανκαρέ: Με ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό θα ολοκληρώσει την κακή φετινή σεζόν ο παναθηναϊκός, ψάχνοντας τη νίκη γοήτρου την κυριακή (16/5, 19.30) στη λεωφόρο. Γιακούμποβιτς, σανκαρέ, σέλεζι, μαρτίν, μόνχε, τομάς, μπρέσκα (90′ ψυχογιός), αλβάρεζ, ζαραδούκας, σολάκης (75′. Η φάση που έκρινε ένα πρωτάθλημα. Γκαρσία στο 26', σισέ στο 57' και κατσουράνης στο 84΄, τα γκολ για το τριφύλλι. Αυτός ο παίκτης του παο είναι στον. Δειτε τα τελευταια λεπτα του αγωνα.

Δειτε τα τελευταια λεπτα του αγωνα.

Τρίποντο και 'αγκαλιά' με το 30ο! Γιακούμποβιτς, σανκαρέ, σέλεζι, μαρτίν, μόνχε, τομάς, μπρέσκα (90′ ψυχογιός), αλβάρεζ, ζαραδούκας, σολάκης (75′. Δείτε το δεύτερο γκολ του παναθηναϊκού με τον σανκαρέ: Ο ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του σενεγαλέζου χαφ δεν είναι γιουνούς σανκαρέ: Ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από την γαλλική αγορά προστέθηκε στη λίστα του. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 4 μαρτίου 2016. Θα περιμένει τα γήπεδα παο, αεκ και παοκ για να έχουν και άλλες επιλογές στην επο εκτός του οακα για τελικό κυπέλλου. Πάνοπλο το «τριφύλλι» στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό! Ο ολυμπιακός στο φινάλε του πρωταθλήματος διέσυρε τον παναθηναϊκό μέσα… Το ξέσπασμα μπόλονι και τα πανηγύρια στα αποδυτήρια με «παο ολέ» και ύμνο (video). Στον «αέρα» ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ παο και ολυμπιακού. Παναθηναϊκοσ ολυμπιακοσ 0 1 highlights 17 3 2019 ερτ. Με ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό θα ολοκληρώσει την κακή φετινή σεζόν ο παναθηναϊκός, ψάχνοντας τη νίκη γοήτρου την κυριακή (16/5, 19.30) στη λεωφόρο.

Δείτε το δεύτερο γκολ του παναθηναϊκού με τον σανκαρέ: Παναθηναϊκοσ ολυμπιακοσ 0 1 highlights 17 3 2019 ερτ. Στον «αέρα» ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ παο και ολυμπιακού. Τρίποντο και 'αγκαλιά' με το 30ο! Θα περιμένει τα γήπεδα παο, αεκ και παοκ για να έχουν και άλλες επιλογές στην επο εκτός του οακα για τελικό κυπέλλου.

Pana8hnaikos Sankare Ekane Diko Toy Ton Paikth Poy H8ele O Olympiakos Prin 1 5 Xrono Pics
Pana8hnaikos Sankare Ekane Diko Toy Ton Paikth Poy H8ele O Olympiakos Prin 1 5 Xrono Pics from panathinaikos24.gr
Ο ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του σενεγαλέζου χαφ δεν είναι γιουνούς σανκαρέ: Σαμαράς ασαέλ μπεν σαμπάτ νίκος σαμπανίδης παναγιώτης σαμπανίδης πάπα σανκαρέ φελίπε σαντάνα αλέξανδρος σαντικάι αλέξανδρος σαντικάι σταμάτης σαπαλίδης σταμάτης. Ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από την γαλλική αγορά προστέθηκε στη λίστα του. Αυτός ο παίκτης του παο είναι στον. Με ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό θα ολοκληρώσει την κακή φετινή σεζόν ο παναθηναϊκός, ψάχνοντας τη νίκη γοήτρου την κυριακή (16/5, 19.30) στη λεωφόρο. Το ξέσπασμα μπόλονι και τα πανηγύρια στα αποδυτήρια με «παο ολέ» και ύμνο (video). Ανακτήθηκε στις 12 απριλίου 2020. Στον «αέρα» ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ παο και ολυμπιακού.

Ανακτήθηκε στις 12 απριλίου 2020.

Θα περιμένει τα γήπεδα παο, αεκ και παοκ για να έχουν και άλλες επιλογές στην επο εκτός του οακα για τελικό κυπέλλου. Πάνοπλο το «τριφύλλι» στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό! Ο ολυμπιακός στο φινάλε του πρωταθλήματος διέσυρε τον παναθηναϊκό μέσα… Δειτε τα τελευταια λεπτα του αγωνα. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 4 μαρτίου 2016. Στον «αέρα» ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ παο και ολυμπιακού. Τρίποντο και 'αγκαλιά' με το 30ο! Σαμαράς ασαέλ μπεν σαμπάτ νίκος σαμπανίδης παναγιώτης σαμπανίδης πάπα σανκαρέ φελίπε σαντάνα αλέξανδρος σαντικάι αλέξανδρος σαντικάι σταμάτης σαπαλίδης σταμάτης. Αυτός ο παίκτης του παο είναι στον. Παναθηναϊκοσ ολυμπιακοσ 0 1 highlights 17 3 2019 ερτ. Ο ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του σενεγαλέζου χαφ δεν είναι γιουνούς σανκαρέ: Με ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό θα ολοκληρώσει την κακή φετινή σεζόν ο παναθηναϊκός, ψάχνοντας τη νίκη γοήτρου την κυριακή (16/5, 19.30) στη λεωφόρο. Το ξέσπασμα μπόλονι και τα πανηγύρια στα αποδυτήρια με «παο ολέ» και ύμνο (video).

Γιακούμποβιτς, σανκαρέ, σέλεζι, μαρτίν, μόνχε, τομάς, μπρέσκα (90′ ψυχογιός), αλβάρεζ, ζαραδούκας, σολάκης (75′ παο ολυμπιακόσ. Ο ολυμπιακός στο φινάλε του πρωταθλήματος διέσυρε τον παναθηναϊκό μέσα…

Posting Komentar

0 Komentar